Könyvelés

Több olyan esettel találkoztam, amikor nemcsak hónapokra, de évekre visszamenőleg is szükséges a könyvelés pótlása, javítása, elmaradt bevallások utólagos beadása.

Ezen esetek hátterében is legtöbbször az áll, hogy a tulajdonosok nem fordítanak kellő odafigyelést a könyvelésre. Vagy egyáltalán nincs könyvelőjük, vagy a meglévő könyvelőjükkel nem tudnak megfelelően együttműködni.

Végelszámolás könyvelés:

A végelszámolásban is kötelező a könyvelést elkészítgettnije az ügyvezetőnek a végelszámoló részére. A végelszámolás folyamán is folyamatos könyvelési kötelezettsége van a végelszámolást elhatározó társaságnak. Irodánk a könyvelő partnerei együttműködésével tudjuk segíteni a végelszámolás elhatároló társaságok könyvelésének elkészíttetését a végelszámoló részére.

Felszámolás könyvelés:

A felszámolási eljárásban is el kell készítenie az ügyvezetőnek a társaság könyvelését a felszámoló részére. Az ügyvezetőnek tételesen át kell adnia felszámolónak a társasághoz tartozó dokumentációkat, könyvelési anyagokat stb.. Irodánk a könyvelő partnerei együttműködésével segítenek a felszámolási eljárásban lévő társaság ügyintézésében és tételes könyvelési anyag elkészítésében.